Hunden din fortjener det beste

Vi fører kvalitetsprodukter til hunden, for å garantere at din hund holder seg sunn, frisk og fornøyd.

Vi vet hvor mye en hund betyr for eieren og familien, og at hunder kommer i mange forskjellige raser, størrelser og personligheter.

Trenger du hundehus, hundetransporter, sikkerhetsseler, hundedører, loppe / flåttmidler eller hundeför?

Hos Zoologen finner du et stort utvalg av produkter slik at du kan finne det som passer til akkurat din hund.

  • Hundefôr

    I våre butikker finner du et bredt utvalg av hundefôr fra kjente merker som Royal Canin og Eukanuba, for å nevne noen.

    Les mer her

  • Hundesnacks

    Hos oss finner du tygg i ulike former og smak, samt flere typer hundebein og tørkede godbiter.

  • Bolig og reise

    Vi har alt fra hundeseng, hundemadrass, hundetepper, til bur og matskåler med tilbehør.

  • På luftetur

    Sele, halsbånd, kobbel, bekledning eller refleksprodukter. Vi har holdbart og smertefritt utstyr til din hund.

  • Helse og velvære

    Vi har Sjampo, balsam, kammer, børster, Klippemaskiner, vitaminer og helseprodukter. 

  • Hundeleker

    Vi har stort utvalg av leketøy. Mange nye spennende ting kommer fortløpende til butikken.

  

Hold av hund er et stort ansvar

Riktig huderase

Bruker du litt tid på å finne den hunderasen som passer for din familie vil du stort sett få en hund dere trives godt sammen med. Tenk på egenskaper og behov. Hva du vil med hunden som jakt, trekk, trening, eller en god tur kammerat. Ønsker du en med mye eller lite pels, stor eller liten, tispe eller hanhund. Hunder er sosiale flokkdyr som elsker å være sammen med flokken sin som er familien.

De første dager i nytt hjem med hunden

Når du får ny en hund i huset er det viktig å gi den ro den første tiden. Gi den et fast sovested i form av en seng eller hundebur og en fast plass for vann og matskåler.

Hundefôr

Riktig fôr er viktig, rådfør deg med oss om hva som kan være riktig for din type hund etter rase, alder, størrelse og aktivitet. Hunder kan bli dårlige i magen ved for raskt fôrskifte, så sørg for at du har noe av det daglige fôret den er vant til. Ønsker du å bytte fôr bør det gjøres gradvis ved å erstatte en liten del av det tidligere fôret med et nytt, bruk 8-10 dager til alt tidligere fôr er byttet ut med det nye.

Hundebur og sikkerhet i bil

Det finnes flere muligheter for sikring av hund i bil, men det tryggeste og mest praktiske er hundebur i en god kvalitet. Det gjelder ikke bare sikkerheten til hunden din, men også alle andre som er i bilen.

Stell av hund

Generelt til stell av hund trenger du børste ,kam, klosaks til klipp av klør, produkter til rengjøring og rensing av ører og tanner,  sjampo og balsam beregnet på hund. Det finnes mange gode spesialprodukter for alle hunder og  pelstyper rådfør deg med oss i Zoologen AS for hva som er best for din type hund.

Mosjon og aktivisering av hunden

Det er viktig med daglig mosjon og mental stimulering. Det finnes mye godt utstyr for joggeturer, skiturer, utstyr for trygg sykling og flere produkter som gjør din hund synlig i mørket som refleks seler eller vester, blinkende lys etc. Er det grunner for litt lite uteaktiviteter og stimulering finnes det gode aktiviseringsleker i flere nivåer som kan benyttes innendørs.

Merking av hund

Glem ikke skilt med telefonnummer selv om hunden er chippet/ID merket, dette forenkler og forkorter tiden for å hjelpe hunden tilbake til riktig eier.

Vi selger skilt og graverer mens du venter!

Les mer om hund her: Mattilsynet

Velkommen til en hyggelig handel hos oss.